A polgármesteri hivatal 2014. április 18-án (pénteken) zárva. Sürgős esetben: 70/4595-482 és 70/3747-262A Vácrátóti Hírmondó
aktuális száma


A művelődési ház felújítására
kiírt pályázat adatai


Az óvoda felújítására
kiírt pályázat adatai

csatornapályázat


Húsvét és Föld Napja
Tudja-e mi az a tüskés vértecs vagy a pettyegetett tárcsalapony, esetleg a magyar bodrány? Pedig társaikkal jelen vannak mindennapjainkban, ott lehetnek a fákon, köveken, betonon, örökzöldek levelén, kidobott gumiabroncsokon. Az Egyenlítőtől a sarkokig, a tenger szintjétől a magas hegyek, az örök hó- és jégbirodalmáig mindenütt találhatunk belőlük. - Nos, különleges lények ők, a zuzmók, melyek telepeit az algák és gombák együttélése alakítja ki.
Bővebben...
 
Országgyűlési választás
2014. április 6. napján tartott országgyűlési képviselő választás eredményei Vácrátóton.
Bővebben...
 
PÁLYÁZATI KIÍRÁS!
Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzati vagyontárgyak értékesítését, és hasznosítását célzó eljárások helyi szabályairól szóló 1/2007. (I.17.) számú önkormányzati rendelet alapján a következő pályázati felhívást teszi közzé:
Bővebben...
 
Közlemény a 2014/2015-es nevelési évre történő óvodai beiratkozás rendjéről
Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy Vácrátót Község Önkormányzata által fenntartott Községi Óvodában a gyermekeket a 2014/2015-es nevelési évre az alábbi időpontokban lehet beíratni:
Bővebben...
 
VÁLASZTÁSI INFORMÁCIÓK
Ezúton hívjuk fel a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy 2014. április 6. napján (vasárnap) 6.00-19.00 óra között Vácrátóton a Gárdonyi Géza Művelődési Házban (Szabadság út 28.) kialakított 1. és 2. számú szavazókörben tudnak élni szavazati jogukkal.
Bővebben...
 

BelépésKeresés