Hősők napja

Május utolsó vasárnapja, a magyar hősök emléknapja.
Ez alkalomból 2015.május 31-én, (vasárnap) a szentmise után  (kb 11:45 - 12:00) rövid megemlékezést tartunk az I-II. világháborús emlékműnél:

Bővebben...
 
Nyáresti kerti koncertek
Bővebben...
 
Vácrátóti malomépület megmaradó részének megmentése

Összefoglaló:
Jelenlegi állapotában az épület használhatatlan és így nincs is értelme fenntartani, lassan életveszélyessé válik. A célunk, hogy megmaradjon az épület, ehhez építőtábort szerezünk építészhallgatók és érdeklődők számára.

Bővebben...
 
Felhívás közösségi kemence építésére

Tisztelt Vácrátótiak!

Régóta foglalkoztat az a gondolat, hogy Vácrátóton építeni kellene egy közösségi kemencét, amelyben akár önkormányzati rendezvények kapcsán, akár családok, baráti társaságok, településünkre érkező vendégek együtt süthetik a maguk által készített kenyeret, kenyérlángost, egyéb finomságokat. A kemence megépítésével lehetőségünk nyílna újabb közösségi rendezvények szervezésére, közösségi élet élénkítésére.

Bővebben...
 
Nyári lovastábor

Nyári lovastábor tájékoztató:

Bővebben...
 
Menetrend módosítás

A Volánbusz menetrend módosítása innen letölthető.

Bővebben...
 
Pályázati kiírás

Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzati vagyontárgyak értékesítését, és hasznosítását célzó eljárások helyi szabályairól szóló 1/2007. (I.17.) számú önkormányzati rendelet alapján a következő pályázati felhívást teszi közzé:

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 8

Vácrátóti Hírlevél!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről!

Keresés

Oldalainkat 896 vendég böngészi