A Járási Hivatallal kapcsolatos információk az Önkormányzat/Járási Hivatal fül alatt találhatók.A Vácrátóti Hírmondó
aktuális száma


A művelődési ház felújítására
kiírt pályázat adatai


Az óvoda felújítására
kiírt pályázat adatai

csatornapályázat


2014. május 25. Európai Parlamenti választások
Ezúton tesszük közzé az Európai Parlament budapesti Tájékoztatási Iroda vezetőjének, Lővei Andreának, az európai parlamenti választásokról írt tájékoztató levelét.
Bővebben...
 
Módosul a vasúti menetrend
A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2014. április 29-től 2014. április 30-ig Vác állomás átépítése miatt a Budapest – Vácrátót – Vác-Alsóváros (- Vác-Kisvác) vasútvonalon a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
Bővebben...
 
Közlemény a 2014/2015-es nevelési évre történő óvodai beiratkozás rendjéről
Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy Vácrátót Község Önkormányzata által fenntartott Községi Óvodában a gyermekeket a 2014/2015-es nevelési évre az alábbi időpontokban lehet beíratni:
Bővebben...
 
Zenével a jövőért! Zenével Vácrátótért!
A Vácrátóti Petőfi Sándor Általános Iskola hangverseny keretében adománygyűjtést szervez a település javára, közösségi autóbusz vásárlása céljából.
Bővebben...
 
VÁLASZTÁSI INFORMÁCIÓK
Ezúton hívjuk fel a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy 2014. április 6. napján (vasárnap) 6.00-19.00 óra között Vácrátóton a Gárdonyi Géza Művelődési Házban (Szabadság út 28.) kialakított 1. és 2. számú szavazókörben tudnak élni szavazati jogukkal.
Bővebben...
 
Országgyűlési választás
2014. április 6. napján tartott országgyűlési képviselő választás eredményei Vácrátóton.
Bővebben...
 
PÁLYÁZATI KIÍRÁS!
Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzati vagyontárgyak értékesítését, és hasznosítását célzó eljárások helyi szabályairól szóló 1/2007. (I.17.) számú önkormányzati rendelet alapján a következő pályázati felhívást teszi közzé:
Bővebben...
 

BelépésKeresés