A Járási Hivatallal kapcsolatos híreket az Önkormányzat/Járási Hivatal menüpontban olvashatják.A Vácrátóti Hírmondó
aktuális száma


Vácrátót Önkormányzat képviselőtestülete PDF Nyomtatás E-mail
BOLVÁRI ATTILA

Nős, két gyermek édesapja. Végzettsége: villamos ipari technikus, energetikus. Érintésvédelemmel, villanyszereléssel, értékesítési tanácsadással is foglalkozik. 1993 óta dolgozik az ELMŰ különböző cégcsoportjainál, jelenleg Az ELMŰ –ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.-nél ügyfélszolgálati irodát vezet. A 2006-os önkormányzati választásoktól önkormányzati képviselő.


CSONKA FERENCNÉ


Születése óta Vácrátóton él. Az MTA Ökológiai és Botanikai Kutatóintézetben gazdasági igazgatóhelyettesi pozíciót tölt be. 1999-2002 között a képviselő-testület tagja, majd 2006-2010 között a képviselő testület kültagja volt a Pénzügy, Ügyrendi, Ellenőrzési, Gazdasági Bizottságban. Aktív részt vállal az Intézet és az Önkormányzat közös (geotermikus) projektjének megvalósításában. 2008-2010 között a szennyvízcsatornázással érintett 6 települést összefogó Váci Viziközmű-társulat elnöke volt.

FORGONYNÉ WILDMANN ERIKA


1963-ban születtett Vácon. Szüleivel és lányával él együtt. A KÉE Élelmiszeripari Főiskolai Karán élelmiszeripari üzemmérnöki diplomát, majd a GATE Mérnöktanári Karán műszaki tanári diplomát, 2003-ban az ELTE Bölcsészettudományi Karán német nyelvtanári diplomát szerzett. A Petőfi Sándor Általános Iskola pedagógusa. Több éven át a Menyecske csoport tagja.
2000. évtől a Gárdonyi Géza Művelődési Ház vezetője 2004-ben művelődési menedzseri diplomát szerzett.

HORVÁTH MÁTYÁS


1982-ben Vácon született, azóta Vácrátóton él. A fóti Népművészeti Szakközépiskolában népi fazekas-keramikus szakmát szerzett, majd 2006-ban államvizsgázott a Szegedi Tudományegyetem Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszékén. Jelenleg Dunakeszin dolgozik egy banki tanácsadóként.
Barátaival 2004-ben létrehozta a Létrafok Néptánccsoportot, 2007-ben pedig másik hat csoporttal közösen a Vácrátóti Hagyományőrző és Faluvédő Egyesületet, amelynek megalakulása óta az elnöke. A Képviselő-testületnek 2006 óta tagja.PAPP ISTVÁN


1946-ban született Vácrátóton, azóta is itt él családjával. A Váci Gimnáziumban érettségizett.
1990-ben polgármesternek választották Vácrátóton. Az Ő munkájának köszönhető az Őrbottyáni Közös Községi Tanácsból történő kiválás és Vácrátót Község Önkormányzatának és Polgármesteri Hivatalának felállítása. 1999-től a képviselő-testület tagja és alpolgármester.


MONORI SZILÁRD


32 éves, nős, két gyermek édesapja. Vácrátóton él születése óta. Vácrátóton járt általános iskolába, majd Kereskedelmi Szakközépiskolát végzett. Vállalkozóként a vendéglátásban dolgozik. Egyik alapító tagja a Vácrátóti Polgárőrségnek és a helyi Karate Sportegyesületnek.

 

Keresés