A Járási Hivatallal kapcsolatos híreket az Önkormányzat/Járási Hivatal menüpontban olvashatják.A Vácrátóti Hírmondó
aktuális száma


Cikkek
Vácrátót Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójának tiszteletére megrendezendõ ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra. PDF Nyomtatás E-mail
Idõpont: 2014. október 23-án (csütörtökön) 15.00 óra Helyszín: Gárdonyi Géza Mûvelõdési Ház (2163 Vácrátót, Szabadság u. 28.); koszorúzás: Vácrátót, Szabadság út '56-os emlékmû. Köszöntõt mond: Spiegelhalter László polgármester. Koszorút helyez el: Harrach Péter országgyûlési képviselõ.
Bővebben...
 
Garamszegi Géza levele a Képviselő-testülethez és a falu lakosságához PDF Nyomtatás E-mail
Itt közöljük a leköszönő polgármester levelét.
Bővebben...
 
Véradás PDF Nyomtatás E-mail
A Magyar Vöröskereszt véradást tart településünkön 2014. október 28-án 16-tól 18 óráig a Művelődési Házban. Véradó lehet minden 18 év feletti és 65 év alatti (első véradás esetében 60 év alatti), 50 kg testsúlyt meghaladó, egészséges ember. A véradáshoz személyi igazolvány, TAJ és lakcímkártya szükséges. Véradás előtt étkezzen és igyon sok folyadékot!
 
Díjazták a rajzpályázat győzteseit PDF Nyomtatás E-mail
Nyáron hirdette meg rajzpályázatát községi könyvtár, melynek célja az volt, hogy a gyerekek olvassanak könyvet szabadidejükben. Lackfi János verseiből, vagy meséiből lehetett választani és lerajzolni, ami eszükbe jutott, bármilyen technikával. A pályaműveket a könyvtárban állították ki és az Országos Könyvtári Héten, október 17-én Lackfi könyvekkel jutalmazták a legszebbeket.
Bővebben...
 
Tájékoztató a mező- és erdőgazdasági földekre alapított haszonélvezeti jogról PDF Nyomtatás E-mail
A Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatalának tájékoztatója.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 50

Keresés