A Járási Hivatallal kapcsolatos híreket az Önkormányzat/Járási Hivatal menüpontban olvashatják.A Vácrátóti Hírmondó
aktuális száma


Cikkek
Díjazták a rajzpályázat győzteseit PDF Nyomtatás E-mail
Nyáron hirdette meg rajzpályázatát községi könyvtár, melynek célja az volt, hogy a gyerekek olvassanak könyvet szabadidejükben. Lackfi János verseiből, vagy meséiből lehetett választani és lerajzolni, ami eszükbe jutott, bármilyen technikával. A pályaműveket a könyvtárban állították ki és az Országos Könyvtári Héten, október 17-én Lackfi könyvekkel jutalmazták a legszebbeket.
Bővebben...
 
Tájékoztató a mező- és erdőgazdasági földekre alapított haszonélvezeti jogról PDF Nyomtatás E-mail
A Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatalának tájékoztatója.
Bővebben...
 
Változik a buszmenetrend PDF Nyomtatás E-mail
Változtatást tervez a Volánbusz menetrendjén november 17-étől, mely Vácrátótot is érinti. A tervekkel az önkormányzat egyetért. Alább közöljük a közlekedési vállalat és a hivatal levélváltását, valamint a menetrendtervezeteket.
Bővebben...
 
Választási tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail
Ezúton mondunk köszönetet minden választópolgárnak, aki a tegnapi napon részt vett az Önkormányzati választásokon (Részvételi arány: 59,159 %)! Köszönet illeti Garamszegi Géza polgármestert és a Képviselő-testület tagjait az eddigi eredményes munkájukért! Köszöntjük Spiegelhalter Lászlót, Vácrátót megválasztott polgármesterét és a képviselő-testület új tagjait! Ezúton kívánunk mindannyiuknak sikeres együttműködést!
Bővebben...
 
Lakossági tájékoztató útfelújítási munkálatokkal kapcsolatban PDF Nyomtatás E-mail
Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a község területén hamarosan lezáruló útfelújítási munkálatok (mart aszfalt és dolomit kőterítés), egy jövőbeni meleg aszfaltos út alapját képezik. 
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 49

Keresés