Hírek
Köztisztviselői nap! PDF Nyomtatás E-mail

Tájékoztatjuk a Lakosságot,hogy a Polgármesteri Hivatal 2016. július 1. napján (pénteken) Köztisztviselői nap alkalmából zárva tart!

Polgármesteri Hivatal

 
II. fokú hőségriasztás PDF Nyomtatás E-mail

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosa az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai alapján, az ország egész területére vonatkozóan

Bővebben...
 
Polgármesteri tájékoztató a jótékonysági hangversenyről PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Adományozók! Kedves Vácrátótiak!

2016. május 7. napján (szombaton) került megrendezésre a Vácrátóti Római Katolikus Templomban az a jótékonysági hangverseny, melynek célja a kertben felállítandó játszótér kialakítására  történő adománygyűjtés volt.
Ezúton is szeretném megköszönni Harrach Péter, országgyűlési képviselőnek és dr Beer Miklós, megyés püspöknek, hogy vállalta a rendezvény fővédnöki tisztségét, továbbá külön köszönöm Harrach Péternek, hogy jelenlétével (és szavaival is) erősítette közösségi céljainkat.

Bővebben...
 
Agrárium 2016 – mezőgazdasági összeírás PDF Nyomtatás E-mail

A KSH mintegy 600 ezer címen térképezi fel Magyarország mezőgazdaságát május 15. és július 15. között

Bővebben...
 
Tűzvédelmi házirend PDF Nyomtatás E-mail

Az utóbbi időszakban bekövetkezett jogszabályváltozások szerint a háromszintesnél magasabb és tíznél több lakó- vagy üdülőegységet magában foglaló épületek, épületrészek esetében 2016. március 31-ig kellett írásba foglalni az épületek használatával kapcsolatos tűzmegelőzési szabályokat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 70

Vácrátóti Hírlevél!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről!

Keresés