A Járási Hivatallal kapcsolatos híreket az Önkormányzat/Járási Hivatal menüpontban olvashatják.A Vácrátóti Hírmondó
aktuális száma


Cikkek
A Botanikai Intézet karbantartót keres PDF Nyomtatás E-mail
A Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpontjának Ökológiai és Botanikus Intézete keres munkatársat karbantartó közalkalmazotti munkakörének betöltésére.
Bővebben...
 
Elveszett kutyát keresnek PDF Nyomtatás E-mail
A képen látható kutya Sződről tűnt el még szeptember 26-án. Ha bárki bármit tud hollétéről, jelezze a 20/3119024-es számon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email-en.
Bővebben...
 
Módosul a vasúti menetrend PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 22-től 2014. november 23-ig és 2014. november 29-től 2014. november 30-ig Vác állomás átépítése és Nagymaros – Szob állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Szob [– Štúrovo] vasútvonalon az alábbi módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.
Bővebben...
 
Óvodai pedagógiai asszisztens PDF Nyomtatás E-mail
Községi Óvoda a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Községi Óvoda pedagógiai asszisztens munkakör betöltésére.
Bővebben...
 
Két új buszjárat a Gödöllő-Vác vonalon PDF Nyomtatás E-mail
A 346 Gödöllő – Őrbottyán – Vácrátót – Vác autóbuszvonalon tervezett két új autóbuszjárat közlekedtetését az ellátásért felelős NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM jóváhagyta, így a menetrend módosítás a tervezettnek megfelelően 2014. november 17-étől érvénybe lép.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 51

Keresés