Határtalanul program

Szelektív hulladék tájékoztató
Bővebben...
 
Magyar Falu Program – Felelős Állattartás elősegítése

Tisztelt Eb/Macskatulajdonosok!

Magyarország kormánya a Magyar Falu Program keretében pályázatot hirdetett a „felelős állattartás elősegítése” címmel az 5000 fő alatti települések számára. A támogatás elnyerése esetén lehetőség nyílik kutyák és macskák ivartalanítására, veszettség elleni oltásra és mikrochippel történő megjelölésükre. Vácrátót benyújtja a pályázatot, melyhez előzetes felmérésre van szükség! A pályázat pozitív elbírálása esetén, az ivartalanításra és egyéb beavatkozásra kijelölt állategészségügyi intézményben kerül sor.

Bővebben...
 
Üdülő tulajdonosoknak

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Önök településén üdülő ingatlannal rendelkező lakosok számára zsákátvételi lehetőséget személyes ügyfélszolgálatainkon biztosít Társaságunk.

Bővebben...
 
Nyári diákmunka

Vácrátót Község Önkormányzata 16-25 év közötti fiatalok jelentkezését várja a 2021. évi Nyári Diákmunka Program keretein belül.

Bővebben...
 
Vendéglátóhelyek bejelentése

Tisztelt Vállalkozók, Vállalkozások!
A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009.(IX.29.) Kormányrendelet 31.§-a értelmében a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a  Kormányrendelet 4. melléklete szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.

Bővebben...
 
Óvodai állásajánlatok

Vácrátóti Mókus Egységes Óvoda- Bölcsőde álláslehetőségei:

Bővebben...
 
Tájékoztatás

A járványügyi veszélyhelyzet fennállása miatt - a jogszabályi előírások szerint - Társaságunk Ügyfélszolgálatai zárva tartanak, így az üdülő övezeti ingatlantulajdonosok nem tudták átvenni a kommunális hulladékszállításhoz szükséges zsákokat.
A járványügyi helyzet enyhüléséig az üdülő övezetben az alábbiak szerint kerül elszállításra a kommunális hulladék.


ÜDÜLŐINGATLANNAL RENDELKEZŐK FIGYELMÉBE

Értesítjük kizárólag azon üdülőingatlannal rendelkező Ügyfeleinket, akik az idei üdülőszezonra járó emblémás zsákokat még nem vették át, a járványhelyzet okozta akadályoztatás miatt, bármely 120 literes űrtartalmú zsákban kihelyezhetik kommunális hulladékukat.
A közszolgáltatás jogosult igénybevételének időtartama alatt, hetente 1 db max. 120 liter űrtartalmú zsákban, annak tetejét gondosan összezárva,kizárólag kommunális hulladékot helyezhetnek ki.
Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Duna-Tisza közi
Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 24

Vácrátóti Hírlevél!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről!

Keresés

Oldalainkat 2259 vendég böngészi