Szünetel a vízbekötés PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük, hogy a téli időszakban a bekötés kivitelezése szünetel. DMRV ZRT. az ivóvízbekötés kiépítése során a hatályos 2011. évi CCIX. a víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény és annak rendelkezéseinek végrehajtását tartalmazó 58/2013. (II. 27.) Kormányrendelet szabályai szerint jár el.

Tájékoztatjuk, hogy meglévő bekötővezeték cseréjének, bővítésének, és az új bekötés kivitelezésének feltétele a közterület bontási és Társaságunk munkakezdési engedélye. Üzemeltetési tapasztalataink alapján a szolgáltatás biztonsága érdekében a bekötővezetéket érintő kivitelezéshez, illetve a különválasztott mérő felszereléséhez a téli időszakban nem járulunk hozzá.
Társaságunk Üzletszabályzata és a hatályos jogszabályok értelmében az igénybejelentés elutasításra kerül, amennyiben a bekötővezeték kialakításának nincsenek meg a műszaki feltételei. A téli időjárás viszontagságai a kivitelezési munkák megfelelő körülményeit nem biztosítják. A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt., mint víziközmű-szolgáltató a jogszabályoknak megfelelően szolgáltatói felelősség tudatában gondoskodik a biztonságos üzemeltetésről. A fentiek értelmében Társaságunk a bekötővezetéket érintő kivitelezési munkára vonatkozó megrendeléseket 2020.11.15. - 2021.03.15. közötti időszakban nem fogadja.

Türelmüket köszönjük!

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG